:: Happy Birthday Mama ::

22 Julai… bertambah umur, rumah kata pergi kubur kata mari…. ia sesuatu yg menakutkan untuk difikir tapi tiada siapa dapat lari darinya… Alhamdulillah, yaAllah moga Engkau berkati sisa2 usiaku ini… Dan kepada kawan2 yang mengingati tarikh ini, terima kasih. Doa kalian itu, moga Allah membalasnya…  dan terima kasih atas hadiah … dah lama tak dapat hadiah, teruja rasanya… image

~ by Zarina on August 3, 2015.

2 Responses to “:: Happy Birthday Mama ::”

  1. happy belated-almost-sebulan birthday my friend… sooorrrrryyyyy sangat-sangat sebab tak sempat pun nak jumpa cuti kali nih…. udah kena divide ke aktiviti baru kami…. rasa tak bernapas dibuatnya….. insyaAllah panjang umur next cuti kita jumpa….

    • Tenkiu tenkiu…..(hugs).. paham sangat lah dengan dunia baru as student tu….apa pun, good luck dan doakan kami jugak ye….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: