:: Bila Mama Masuk Kelas ::

image

Assembly oh assembly…dah masuk 40-series baru nak blajar….

Inilah kerja lecturer bila cuti semester. Jangan haraplah nak boleh cuti… Kursus ler, apa lahi…But still, it’s about choice. Kalau tak nak belajar, sendiri yang rugi.

Kursus kali ni memang mama blur habis. Sebab takde knowledge assembly language. Structured programming lain tahu lah… Anyway, mama kena open mind, try my best sebab ada exam nanti…

Bos kata, gambate!!

Posted from WordPress for Android

~ by Zarina on February 17, 2014.

2 Responses to “:: Bila Mama Masuk Kelas ::”

  1. salam tuan tanah… wahhh.. lamanya tak jenguk ke sini…. berderet-deret dah entri rupanya… hehe… fyi, blogspot, wordpress and some other websites dah kena blok kat opis… hehehe… tu yg boleh tak perasan ada entri baru tu…
    anyway, belajor assembly pandai2 ye… nnt boleh ajor kami lak, boleh la kami amik alih subjek CS203. muahahaha….
    ehh.. dak kenit tu kemain lagi dah pandai posing yaaa… siap ada peace lagi tu… alhamdulillah nampak sihat dia…. (sorry ler ya… kumpul komen entri lain kat sini semua…. hahaha..)

    • Hahahaha padan muke kome, dah kena block..ingatkan kat sini jek kena block…berejam nak bukak wordpress….
      Tak paham juge natang assembly tu, basic takde…tetiba dia mai programming 5 muka surat… banyak nganga dari tanya….Wah CS203 tu bukan calang2 org yg boleh ajar…dulu atiah azmi je terer tuh… dah ber-anak ke dia?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: