:: Agenda Yang Tertunda ::

image

image

21 nov 2012 .. genap usia perkahwinan mama & babah yang ke 13. Cepatnya masa berlalu. Babah tangguhkan majlis keraian (besar sgtlah majlis huhuhu) ke 21 Dis sbb bulan lepas mama teman amani kat hospital.

Takde apa yg nak diraikan sangat. Cuma ia satu aktiviti makan bersama anak2…

Terima kasih Allah di atas jodoh yg dilakarkan olehMu. Kurniakan limpah kurnia dan berkahMu keatas kehidupan kami sekeluarga sehingga dipertemukan di sana nanti… Aminnn…

Posted from WordPress for Android

~ by Zarina on December 23, 2012.

8 Responses to “:: Agenda Yang Tertunda ::”

  1. happy anniversary my fren!!! alhamdulillah dah 13 tahun… counting and keep on counting insyaAllah…
    makan besar kat mana tu? macam best jek nampak mangkuk besar tu… hehe… and dak tecit tu macam best jek babah suap ehhh… hehe…

    • Thank you thank you… kejap je masa berlalu… pejam celik dah 13 tahun. Makan biasa2 je kat restoren Thai (sebab Abid dok rindu nak makan food mcm kat Asia Restaurant Jeddah)…. Budak kenit tu mmg kalo mama suap tanak… babah suap ok jek… kasi babah keje lebih sikit..

  2. Selamat ulang tahun perkahwinan yg ke-13. Semoga hati Roon dan suami sentiasa ditaut dengan ikatan mahabbah dan mawaddah. Dan dikurniakan permata hati yang soleh dan solehah.

    • Thank you Biah… Apa yg kita ada, mungkin org lain tak ada tapi apa yg orang lain ada, mungkin kita tak ada… Percaya lah, Allah itu maha Adil… Tiada yang lebih adil selain dari Allah…

  3. happy anniversary kak!!! semoga kekal hingga akhir hayat… yum3…
    comel nyer amani makan.. selera ek babah suap… hehe.. alhamdulillah gak amani dh sihat…🙂

  4. Selamat menyambut ulangtahun ke 13. Semoga melimpah ruah dengan rahmat dan kasih sayang Allah sehingga ke syurga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: