:: Tangguh ::

image

Buku kegemaran…Untuk dijilat, bukan dibaca…

image

Telinga panda tu menjadi kegemaran untuk digigit…

Khamis minggu lepas Amani patutnya menjalani ujian imbasan kidney di ppum. Hari Rabu amani dah admitted. Ujian ini memerlukan ‘general aneastatic’, jadi dr perlu pastikan amani betul2 sihat.

Kebetulan pula Amani batuk berkahak dua tiga hari lepas. Walaupun paru2nya clear, doktor tak berani ambil risiko untuk proceed. Walaupun tools semua disterilkan, dr risau jika terdapat kuman diluar paru2 yg akan termasuk ke paru2 semasa tiub pernafasan dimasukkan.

Prosedur imbasan kidney dibuat oleh pakar bahagian perubatan nuklear. Ia bukan xray. Apa tah namanya, mama pun tak ingat…

So, mama terpaksa buat apointment baru… Sian amani, asyik menangis bila didekati nurse & doktor. Susah juga mama, nak ke toilet pun mama terpaksa bawa amani sekali.. nurse ada offer untuk jaga amani tapi amani pulak taknak kat nurse…. huhuhu…

Posted from WordPress for Android

~ by Zarina on October 11, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: