:: Minyak Urut Omputih ::

image

Campuran herba2 sungguh harum.. semuanya boleh dapat kat seitar rumah… http://www.heritageessentialoil.com

Dah sampai essential oil yang mama order online…

Beza ke dengan minyak urut kat mesia ni? Eh mana ada minyak urut baby, yang ada cuma minyak untuk kembung perut atau minyak telon…

Mungkin ada herba yang sesuai untuk dibuat minyak urutan bayi di mesia ini tapi takde siapa yang membuat kajian.

Heritage essential oil ni ade produce minyak yang sesuai digunakan untuk bayi ds…. Selama ni mama guna losyen bayi untuk urutan, tapi rasanya lebih baik gunakan essential oil memandangkan ia dibuat dari sumber semulajadi. Jika bayi terjilat pun, tak jadi masalah…

Mama harap usaha mama ni dapat membantu amani utk digestion kerana kesan hypotonia pada baby ds akan membuatkan bayi sembelit….
InsyaAllah…

Posted from WordPress for Android

~ by Zarina on June 14, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: