:: Alhamdulillah… ::

image

Tengah berbual dengan green froggy… excited, dia ingat mende ape la tu…

image

Akhirnya lekat juga pacifier nih… asik nak nyonyot je, dah puas nyonyot jari, melalak pulak… Sudah tidur si ‘harimau bintang’ mama nih…

Alhamdulillah… Semalam scan tulang belakang amani. Dr ‘radiologist’ tu kata saraf tunjang dan saraf2 kecil macam ok… Lega mama mendengarnya. Semasa scan tu, doktor tunjukkan mama saraf2 halus dan saraf tunjang…tanpa saraf tunjang yang sempurna, seseorang itu akan bermasalah dengan proses membuang air besar dan aktiviti yg melibatkan pergerakan kaki…

Bulan depan mama akan berjumpa dengan doktor surgikal… Mereka akan explain tentang keadaan saraf tunjang amani dan pembedahan seterusnya…

Semoga amani dapat membesar seperti kanak2 lain, walaupun pada hakikat amani akan ketinggalan serba serbinya… Bak kata teacher therapist amani, tak apa, amani kan kunci ke syurga… Huhuhu….

Posted from WordPress for Android

~ by Zarina on June 7, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: