:: Mari Bercanda ::

image

Ya ampunnn… lupa bawa bowl… pakat2 makan dalam food warmer tu ye…

Jika di Yanbu dulu, mama & keluarga banyak menghabiskan masa petang yg terluang samada di pantai atau taman… Jika musim sejuk, jarak antara Asar dan Maghrib sangat cepat… Pun begitu, 1 jam yg berkualiti bersama anak2 amat bermakna. Bermain bola, mengorek pasir, layang2, lompat atas trampolin, adakala mandi laut bersama kawan2 amat baik untuk perkembangan anak2…

Bila pulang ke Malaysia, kami banyak menghabiskan petang yg terluang di shopping complex… Maklumlah, banyak sangat shopping complex…

image

amani ambil bau je ye…

Kali ni mama tukar angin ke tasik pula. Instead of minum petang di rumah, mama bungkus dan makan di tepi tasik Kota Kemuning.. cuaca mendung tapi berangin membolehkan orang ramai bermain layang2 .. ada juga yg memancing ikan… Ada juga yg berjogging. Ehmmm best juga…. Harap amani jg enjoy menghirup udara petang yg nyaman… Next week boleh bawa joran pula…

image

best tido ..angin sepoi bahasa…

Nota : http://ejalz.blogspot.com , nanti balik mesia susah dah nak buang masa tepi laut mcm kat yanbu. Kami sangat merindui suasana tu, esp masa winter…

Posted from WordPress for Android

~ by Zarina on May 22, 2012.

4 Responses to “:: Mari Bercanda ::”

  1. uuwwaaaaa… tepi pantai tu sah-sah la susah… duduk kat tengah-tengah mainland… huhuhu…. tapi part kita lepaking kat park or tasik, rasa malaysian lum terdedah sgt kot untuk berpiknik bagai… cam kita wat kat sini kan…. kompom depa tgk pelik kalau kita bawa segala kelengkapan piknik…. hehehe…
    kat mesia, piknik means tepi pantai kan…. hahaha…

    • lupa nak tambah…. budak tecit tu tido bessttt jek…. tudung along lawa aaa… beli kat ner eehhh… dia tutup tang dahi tu… tak cam awning biasa… cam seshuwaiii ngan auntie jek…

    • La ni kat mesia dak ok… Piknik dah biasa.. cuma org akan balik before maghrib.. maklumlah byk hantu. Kat saudi org kuar piknik bila nak maghrib… Hihihi…

  2. dah ramai jugak org mesia piknik malam2. Kat shah alam & putrajaya dah ade beberapa taman ( ade spotlight) yg bila malam ramai org piknik…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: