:: Heppp! Tengok je tau ::

image

tengok je tauuu

Koleksi yg dah susut sejak balik Saudi. Orang lain pulun beli barang2 Arab tp mama pulun beli perfume SR5 dan SR10 (tak percaya?) kat dubai shop.

Perfume merupakan niche product kepada org Arab… Tak kira lah, attar atau perfume moden. Mereka menggunakan perfume dengan menyembur keseluruh badan. Sebab tu banyak perfume beralkohol yg murah disana.. kebanyakannya diimport dari india… Biarpun murah, baunya sangat harum walaupun tak kekal lama…

Rata2 kedai sr5 menjual perfume.. dengan botol yang unik, tentu sekali menarik perhatian mama!

Nota: kpd http://ejalz.blogspot.com, rasanya nak kirim 2 botol (je) perfume sr5 … Kat balad ade baaannyaaakkk … Buleh?

Posted from WordPress for Android

~ by Zarina on May 15, 2012.

5 Responses to “:: Heppp! Tengok je tau ::”

  1. hahaha… blehhh…. sila bagi direction eeekkk… and jenamanya… leh tumpang sekaki…. kekeke…

    • looo dubai shopp, kome tak tahu ke.. femes tuh… nanti ar tanya encek zainul… mane ade brand, sume cikai sr5 dan sr10,,, beli je yg mana nampak botol lawa.. botol paling lawa – Black rose tapi kami dah ade …

  2. kekeke.. taibbbb… dubai shop tau aaa… tapi tak penah tau kome beli perpium kat situ… hehehe…. aterr… kena ler compare ngan gambo ni yee… utk pilihnya…

    • 10 botol dah sedekah kat orang.. tinggal ni je belen… Takpe, beli je yg botoi kiut miut…takyah kisah baunye… Best jugak buat display sbb botol comel..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: