:: Sedapnya…. ::

image

rasa cekelat ke?

Sedap ke jari mama… Skill terbaru amani, jika diberi jari, secara spontan akan ditariknya ke mulut untuk dijilat… Selalunya tangannya sendiri yang menjadi mangsa…

Supplement yang mama order dari UK (nutrivene-d) dah sampai tapi return balik atas sebab ‘the person is not exist’ … Gilo ke hapa… Mama mintak derang repost ke alamat rumah mertua…

Lepas ni mama nak order buku glen domain (for brain injured baby) yg juga sesuai utk mentally retarded baby… Huhuhu, mentally retarded? Sungguh sadis je bunyinya…. Ingat mama, ini anugerah Allah yang tak semua insan dapat… Semakin sukar, semakin banyak ganjarannya disana…

Posted from WordPress for Android

~ by Zarina on April 30, 2012.

4 Responses to “:: Sedapnya…. ::”

  1. alololo…bulat nye mata..geram!!

  2. tu kira response pada sekitaran la kan…. slowly amani akan develop semua skill yang diperlukan…. insyaAllah…. kita sama-sama doakan moga dipermudahkan segala urusan tumbesaran amani….
    orang tak exist tu rumah kome ke? tak jumpa simpang masuk kot… hehehe…

    • Begitulah kiranya… insyaAllah walopon selo-melo… Kalau diikutkan tarikh lahir yang sebenar, kira oklah sebab baru 2+ bulan…. huhuhu…
      Ye la sapa lagi, saye la… dah suh derang bubuh no tepon sekali so nanti pakcik posto boleh call…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: