:: Cerita Kenangan ::

While updating  the memory card of my camera, mama found some photos that have not yet been published anywhere. In fact, so many photos that suddenly trigger the memory that cherish mama’s life. Of course, not only mama but the whole family. Feeling like to fly back to those time… but it was all memories…

It was the start of summer. We couldn’t afford to travel long journey during summer due to the ‘hotness’.  And mama wanted to experience the view of ladang tembikai… We follow the highway that heading towards Jeddah, since we noticed some ladang along the highway. Banyak ladang yang dah dituai… At last, we changed the plan and decided to explore Abwa. Ada apa di Abwa?

Ya, ibu Rasululullah (saw) mangkat di Abwa. Coincidently, we already marked the coordinate of the area, where it is said to be maqam ibu Rasulullah.

We reached Abwa, but unfortunately, the coordinate was not accurate at all. We found nothing, just bukit-bukau yang sangat gersang. The black-hill actually dipenuhi dengan struktur batuan hitam berlapis-lapis, yang biasa digunakan untuk membuat rumah.

Let see some photos of bukit-view at Abwa….

Gersang..Mungkin masa winter tempat ini dipenuhi rumput...

Ini sahaja yang nampak subur...

Lihat saja sudah rasa kepanasannya...

Batu-batu berlapis yang biasanya digunakan untuk membuat bangunan..

Subhanallah..

Do you see what I see? Melon bergolek2...

Sisa2 watermelon selepas yang lain sudah habis dituai...

Alhamdulillah untuk semua kenangan ini… Ia masih terpahat segar diingatan…

~ by Zarina on April 14, 2012.

2 Responses to “:: Cerita Kenangan ::”

  1. batu-bata tu kalau dpt kat geologist mesti suka kan… kita tgk pun nampak santekk jekkk…
    kenangan indah akan terpahat selamanya insyaAllah… tapi kami takde la dah dengar orang melawat serata bandar di kawasan yanbu nihh… hehehe…

    • Ngeeee… Kami kan hobinye merendek… Ha betui, kat abha, muzeum rijal alma memang dibina dari batu jenih ni… Mcm2 kaler ada…
      Nanti hampa pi merendek kat yanbu nakheel, lawa gak gunung ganang masa winter, ijoooo je…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: