:: Tadaaaa ::

image

Dengan benang yang kualiti yang kurang baik, bekas tumbler ni sedikit berbulu...

Dah siap bekas tumbler along… Bangga nye dia sebab ustazah cakap lawa… Kalo ustazah nak, mama boleh buatkan satu… Along kata, malu nak tanya…. (dlm hati, fuhh lega mama)…

Posted from WordPress for Android

~ by Zarina on April 10, 2012.

4 Responses to “:: Tadaaaa ::”

  1. Waaaa…. Santekkk… Kalu ustazah along tak nak… Auntie along ni sudi jek nak guna. Keke…
    P/s Azai dah berlepas td… Tunggu….

    • Aunty ejal kalo nak, kena bg saiz tumbler tu…
      Tunggu azai… Ok, kami tunggu….tungguuuuu…

  2. kalau ustazah along tak nak, “ustazah” Biah nak ..hik hik hik

    • Huhuhu tamo la bg sarung tumbler, takde class… Ade benda lain yg mama amani nak kasi… Nanti kita date ye!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: