:: Beanie by Mama ::

image

Beanie ni panjang sejengkal aje...

Yeay! Dah siap baby beanie yg muat2 je dengan kepala amani.

Sure Along jeles sebab siap bunga sekali. Anyway, button tu dari buttonplanet.com … Banyak button comel dijual kat situ.

Ok lepas ni nak mula projek booties pulak.

Eh, bukan dah tempah ke? Dah, cuma kecomelan amani memerlukan topi dan booties yg sangat comel saiznya. Beanie ni nanti boleh guna kat doll pulak…

image

Tidur dalam imannnn...

Posted from WordPress for Android

~ by Zarina on March 27, 2012.

4 Responses to “:: Beanie by Mama ::”

  1. wahhh….. mengasahkan bakat semula nampaknya…. comel giler…. amani pun tersengihhh suka…. hehe…
    tak wat utk along sama ke?

    • Mama Amani silap amik course dulu… patut dia amik anything relate ngan seni.. muahahaha.. Kait jarum 1 buleh la.. tu pun kena tengok paten…

  2. Wow!! dasat gak mama Amani ni yek… all rounder. Boleh tempah tak? Tapi utk sape hah… Seronok dengar perkembangan Amani. Mama pun sound happy ajer, harap2 semuanya ceria2… jumpa Amani lagi ye!!

    • Alah, sempoi je makcik ita. Tapi mama amani tak pandai buat research masuk ke ieee ato scorpus (betui ke)…. Huhuhu…

      Mestilah happy dapat dok umah ngulit baby…
      Kalo makcik ita nak tempah, buleh…buleh… Hihii…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: