:: Booties Utk Amani ::

image

Lama tak buat, dah lupa paten.. ni main belasah jek...

Ramai yang menegur, kenapa tak pakaikan Amani sarung kaki? Bukan tak nak, kaki amani terlalu comel, satu pun stokin tak muat.

Mama dah tempah  stokin & topi tapi belum sampai lagi… Sementara tu, mama buat sendiri … Baru siap sebelah. Tapi malang juga rasanya, tak cukup kecil utk kaki amani… Arrgghhhh…..

image

Tersangat comel...terpaksa lah mama beli... huhuhu

Rupanya kat lovely lace ada banyak knitted booties pink, krim & biru pelbagai design. Naik angau mama nak pilih… Hahaha..

Comel kan…
Posted from WordPress for Android

~ by Zarina on February 29, 2012.

2 Responses to “:: Booties Utk Amani ::”

  1. wah…. wah… buat sendiri ekkk… keluar balik la segala skil mengait nih…
    anyway, skil mensoping juga puluhan akhir kan.,..
    hahahaha…

    • yang dah siap ade banyaaakkkk paten… tak dapek nak nolong, terpaksa beli jugak (muahahahaha). Nasib baik dah tempah, kalo tak sure dah beli 2 (percuma 1) kat lovely lace. Haga sepasang rm35, kalo buat tak sampai pun rm5… takpe, nanti buat lagi warna lain pulak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: