:: Cerita Saya Hari Ini ::

image

Bestnya tido dalam nih...

image

Semua orang asyik tengok saya.. derang ingat saya ni baru lahir kot.... nanti saya suruh mama tulis, umur saya sudah 3 bulan...

image

Buat muka poyo....

Yeayyy! Saya dah ade baby seat dan buggy. Mama taknak beli stroller sebab berat dan susah nak simpan nanti. Maklumlah, kete mama comel sangat.
Baby seat ni penting sangat sebab saya perlu follow up setiap minggu di PPUM. Kesian mama kena usung saya kehulu kehilir. Alhamdulillah berat saya tak berapa berat…setakat ini saya sihat dan saya dah pandai melalak bila mama lambat bagi susu. Bila mama angkat, saya buat muka poyo… Huhuhu…

Posted from WordPress for Android

~ by Zarina on February 25, 2012.

11 Responses to “:: Cerita Saya Hari Ini ::”

  1. alaaahaiii..comel nya si kecil amani🙂 tak ubah rupa abangnya

    Amani jangan nakal2 tau. Rajin minum susu, cepat besar ..cepat boleh baca kitab

  2. Memang pun… Rupa iyad… Abisss… Masa ngandung kali ni kan iyad sentiasa di sisi. Haha…
    Tu naik keta ke mana tu cik amani? Ke spital ke mama ajak gi kompleks pkns. Hehehe… Isshhh… Tak sabar lak auntie nak balik sebut pkns nih… Huhu…

  3. Yeay!Amani dah balik…nanti Kak Nurul p mlawat ek…

  4. check up angel amani selalu hari ape?… during weekday la kan?

    • Ha ah weekday… Kalo checkup surgery, surgeon tgk perut dan kolostomi je. Utk kes lain, appointment lain pulak. Checkup genenetik ngan pakar genetik, jantung ngan pakar jantung… Akan berterusan sehingga 5 6 thn lagi….

  5. aunty bee dah visit angel amani kat rumah? aduss …aunty azai belum berkesempatan… nak kena cubit aunty azai ni….😦 .. InysAllah plan for this weekend. Angel Amani ade kat rumah ke .. weekend ni?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: