:: @home ::

image

Baby cot yang dibeli semasa mengandungkan Along, yang tak pernah diguna selama 12 tahun... termasuklah tilam tu. Tq nenek, sebab tolong simpankan...

image

Mama tak sempat beli kain bedung (yang Iyad punya ntah letak dimana).. Terima kasih Yati for this comfortable bedung... takdak kat mesia nih...

image

Tak sempat nak pakaikan baju, sudah zzzzzz....

Mama’s adorable super duper special baby. May Nur Amani be loved by all.

Posted from WordPress for Android

~ by Zarina on February 20, 2012.

4 Responses to “:: @home ::”

  1. alhamdulillah..tak de wayar2 lg utk amani…

    • Alhamdulillah. Saya masih tak boleh buang perasaan fobia. Kejap2 sy tgk pernafasan amani. Tak jadi keje dibuatnya.

  2. Waaaa… Amani dah balik rumah… Kecik jek nampak bila dok dalam katil tu. hehe… Moga mama’s special edition will enjoy home… Mama letak la dia kat hall masa wat keje. Tak de la asyik terjenguk2… Hehe..

    • Memang letak kat hall pun. Ari ni mcm ade prob pulak. Kencing dia mcm ade drh sket. Esok nak kena jumpak paed.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: