:: Nama Saya Nur Amani ::

image

image

image

Mama cakap saya ‘super duper special’. Saya ada extra kromosom (bukan virus ye!)… Jadi siapa2 pun boleh dukung saya. Jangan takut, tak berjangkit.. Cuma kena hati2 sebab saya agak ‘fragile’…. Sila pastikan tangan bersih sebelum pegang saya tau.

Dan jangan lupa doakan kesihatan saya ye.
Posted from WordPress for Android

~ by Zarina on February 16, 2012.

10 Responses to “:: Nama Saya Nur Amani ::”

  1. ala amani dh botak ke? bile botak kan ni…
    xsbr nk tggu amani balik umh…a lot of kisses from usu mmuah3 ^_^

  2. masyaAllah…. comelnya budak amani hisap jari walaupun dah botak… hehe… naper botakkan ekk?
    you looked ready to go home… insyaAllah… auntie sentiasa doakan amani sihat dan terus sihat….

    • Seblm ni dah botak sebelah sbb doktor nak wat line. So, mama suh nurse botakkan sume…
      Pagi ni timbang berat turun pulak…

  3. berat turun sbb rambut dh x de.. eheh

    • Haha rasanya mcm betoi je. Tp doktor dah tak baper kisah sgt sbb bacaan glukos dia tinggi most of the time. Means that amani receive enough amount of food. Oklah tu.

  4. Salam Amani n mama
    MCik Ita happy Amani dah stabil dan doakan amani akan terus menerus sihat, kuat, ceria dan cantik. Nanti boleh cepat pegi sekolah dan tolong mama di rumah tau! Pjg umur kita jumpa lagi ye nak ye! Salam peluk cium dari MCik Ita…..

    • Muahhhh kembali… Kalau takde masalah, esok amani boleh balik selepas 10 minggu di hospital. Lepas ni amani kena buat checkup seminggu sekali..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: