:: Tambahan Wayar ::

image

image

Hari ni ade 2 lagi tambahan wayar ke badan Amani, untuk dimasukkan darah dan TPN. Disebabkan berpuasa beberapa hari lepas, Amani kekurangan nutrien. Juga anemia (sejak lahir).

Susu sudah dimulakan semalam 2ml setiap 3 jam. Hari ni ditambah ke 5ml. Mama bekalkan kolostrum terakhir. Itu je yang tinggal, semoga memberi kesan baik kepada Amani.

YaAllah, berikan segala kekuatan kepada Amani. Amani anak kuat!

Posted from WordPress for Android

~ by Zarina on February 11, 2012.

8 Responses to “:: Tambahan Wayar ::”

  1. Ya Rabb, berilah kasihan belas Mu kepada Amani dan mamanya. Sayangilah mereka berdua dan ampunilah kesalahan dan kesilapan mereka. Semoga Engkau beri kekuatan dan kesabaran kepada kedua mereka ..ameen

    • Ameennn…. Graf hidup Amani naik turun. Kejap ok, kejap tak ok. Apa pun mama amani sentiasa berdoa supaya sentiasa ok.

  2. Banyaknya wayar berselirat pada amani!! Allah… Ya.. Allah… Berilah kekuatan dan kesihatan yang lebih baik pada si kecil ini… Berilah kesabaran pada mamanya… Perkenankanlah doa kami semua… Aminn..

    • Bila tgk gambar first tu, view dari jauh, barulah dapat bayangkan saiz si kenit tu. huhu…

      • Kalau tak dibedung, lg nampak serabut wayar.
        Selagi badannya tak dapat mengadaptasi suhu kat luar, selagi tu lah kena dok dlm kotak ni. Huhhu

  3. Alahai…sikecik dgn wayar berselirat…semoga dgn tambahan wayar Amani bertambah baik keadaannya. Ina masih lagi perah susu? Tak dpt nak akak bayangkan memerah susu tanpa breast feed terus. Apa2pun Ina jaga kesihatan baik2 utk Amani tau…InsyaAllah esok nanti akak contact org JPBSM sebab akak pun nak apply cuti tanpa gaji gak ni, nanti akak tanyakan sekali utk Ina yek.

    • Ha ah masih perah. Dah tinggal sikit… Harap masih sempat sambung nyusu badan, so that susu byk semula.

      Tq kak tolong tanyakan.

  4. Semoga Allah terus kuatkan Amani dan mamanya..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: