:: Milk Feed Only! ::

image

Selepas 32 hari dilahirkan, hari ni Amani diberikan susu (susu mama) via tiub… Kebetulan pula masa mama sampai, dr tengah menukar plastik najis …. Gerunnya tengok… Dr cakap, nanti nurse akan ajar mama buat semua tu… Huhuhu… Ye, mama boleh buat! Tengok muka Amani, habis calar balar… Sendiri yang cakar. Kuku dah panjang…

image
Hari ni mama potong kuku Amani, susahnya sebab kecik sangat.

Hari ni juga nurse bagi mama dukung amani sebab nurse nak tukar lapik tilam… Dengan gembiranya mama bagitau, ni le first time saya dukung baby saya… Huhu….

Posted from WordPress for Android

~ by Zarina on January 6, 2012.

4 Responses to “:: Milk Feed Only! ::”

  1. Yeayyyy… Mama dah dukung Amani… Later mama boleh bawak balik pulak. Mama, you can do it… Belajar utk new knowledge…
    Amani good girl, minum susu banyak-banyak ok… Bagi sihat cepat… Boleh balik rumah…

  2. Alhamdulillah…syukur. Satu petanda baik, Amani, walau badan kecik, tapi punya semangat kuat. Mudahan terus berjuang untuk bersama kami semua.
    Roon, bila tengok jahitan baby Amani, biah teringat jahitan operation biah. Alhamdulillah, luka Amani cepat sembuh…

    • Owh, biah operate appendix ye… Ehmmm, semalam baru test bagi susu. Hari ni tak kasi sebab nak tgk reaction baby…. Kalo sume ok, baru proceed.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: