Mau jalan mana ya?

Cuti semakin hampir… hati masih berkira2 hendak jalan kemana… Kemana ya? Emmm Taif dah sampai. Mekah InsyaAllah sebab nak jumpa kawan yang mengerjakan umrah. Madain Saleh? Isk rasa risau pulak nak kesana kerana tidak digalakkan sangat oleh Rasulullah. Sedangkan Rasulullah SAW pun berjalan cepat2 dan menundukkan wajahnya ketika melalui kawasan Madain Saleh… Serba salah pulak nak kesana…

Ehmmm, ramai pulak kawan2 Arab yang mencadangkan mama ke Abha… Best ke? Try google kat internet, macam best jugak…. Nak kena cari kawan nih… tak berani la nak drive 1 kereta selama 14 jam…. huhuhu…

Harapnya dapatlah mama jalan jauh sikit kali ni… Nak ke Egypt, bajet tak cukup… tambang flight ja dah 4k… next time lah, tunggu masa ada offer tambang murah… Eeee bestnya nak jalannn….

~ by Zarina on February 7, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: