Seronoknya shopping sayur!!

Hari ke-3 di Malaya….agak sukar nak sesuaikan diri dengan cuaca panas-lembab Malaysia…setiap malam budak2 asyik gatal-gatal bila berpeluh…kat Saudi rumahnya beraircond setiap malam…..anak2 tidur dengan selesa….
Nak tak nak, babah terpaksa membeli air cooler….nak beli aircond, rasanya tak berbaloi pulak…Jadi kami ke Giant sek 13…
Melihatkan banyaknya sayur hijau yang murah, hati mama rasa seperti nak memborong semua jenis sayur…hahaha….kemaruk nampak…Kat Saudi bahagian sayur hijau kecil saja…bahagian buah-buahan pun kecil…paling common, oranges, epal ngan mango…jeruk2 zaitun banyak ler…dan cheese dan cheese product dan milk…macam omputih la depa ni….
Sempat lah mama kaut beberapa sayur masuk dalam trolley…sudahlah setiap malam kami keluar cari makan…bila nak masak sayur ni? Hahahaha….sendiri mau jawab….

~ by Zarina on July 10, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: