Happy Birthday Abid..13 August 2008

Abid sudah genap 5 tahun…..Semoga panjang umur, murah rezeki dan menjadi anak yg soleh…Uncle Suhaimi & untie Aizal came to mama’s office…We have a chat and thanks, for the souvenirs, such a great souvenirs. Susah-susah aje.. Anyway, sorry, it was out of my expectation yang korang nak datang, so tak dapat sediakan apa2….sorry again…
Ok, back to Abid’s birthday, mama went back at 6.30pm, dropped by kat drive tru KFC and bought chicky meal for Abid and Along….With the toys, the kids enjoy it indeed. At about 11 pm, Abid asked, ‘mana babah ni, abid nak tidur dengan babah. Asyik2 balik lambat je babah ni. Abid nak kemas rumah dulu lah, biar nampak cantik’. It was really unbelievable that my Abid mengemaskan rumah. Dia susun seme barang yang ada atas meja, kutip kertas atas lantai, susun bantal kusyen. Is this for real? SO mama just said, “Kalau babah balik, mesti babah cakap Abid bagus”. End up, sambil dia baring2 tunggu babah, akhirnya terlena….

~ by Zarina on August 14, 2008.

2 Responses to “Happy Birthday Abid..13 August 2008”

  1. yeayy.. saya dah jumpa blog awak…
    selamat meneruskan penceritaan…
    souvenir tak seberapa tu.. tapi ada la bercirikan timur tengah.. takde la serupa jek cam yang orang balik umrah or haji bawak.. kan..kan..kan..?

  2. Wa wa wa…hebatnya, dapat cari blog saya, walopon tidak diwar-warkan…nanti saya tulih pasal enjazit tu ek…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: